2024-05-23 06:30Pressmeddelande

Spara datumet för Vilans invigning

Kollage över vilans verksamheter

Storsatsningen att utveckla Vilans fritidsområde till ett event- och idrottsområde går vidare. Den 21 september når vi en ny milstolpe - då inviger vi de nya anläggningarna på Vilan. Invigningen blir en del av Stora Rörelsedagarna 2024 då vi planerar för aktiviteter runt om i kommunen. Men kronan på verket blir förstås allt som planeras på Vilanområdet den 21 september. Ett mer detaljerat program kommer att presenteras efter sommaren, men boka in datumet så länge.

Skara kommun och Sparbanken Skaraborg som tillsammans har finansierat Vilanprojektet ser fram emot att verkligen få fira denna satsning tillsammans med er.

 

 

 


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.


Kontaktpersoner

Utvecklingsledare
Camilla Helander
Peter Gustavsson
Verksamhetsutvecklare
Peter Gustavsson