2022-09-28 06:00Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Öppet hus för tillverkningsindustrier i Skara

JobbSkara-kvällen

Kvällen den 27 oktober arrangerar Skara kommun och industri- och tillverkningsföretagen i ett öppet hus och rekryteringskväll, JOBB SKARA-kvällen. Kvällen är till för att visa arbetssökande och studenter möjligheterna till jobb i tillverkningsindustrin, men även för att alla som är intresserade ska få veta mer om företagen. Initiativet till kvällen togs i nätverket för Skaras industri- och tillverkningsföretag som startades av Skara kommun i april 2021.

- Det är första gången vi arrangerar en sådan här kväll i Skara och vi hoppas att vi får många besökare. Vi vill visa hur en modern industri fungerar och väcka nyfikenhet hos de som nu eller inom några år kan tänka sig att söka jobb i branschen, säger kommunens näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg, som står bakom evenemanget.

Media är välkommen till pressträff om JOBB SKARA-kvällen

Tid: den 13 oktober kl. 11.30-12.00
Plats: på Skaraverken, Vallgatan 44, Skara

På pressträffen kommer information om evenemanget, medverkande industrier och kommunens samordnade uppdrag.


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.


Kontaktpersoner

Näringslivsstrateg
Helena Nyman Friberg