2023-09-19 14:52Pressmeddelande

Pressinbjudan: Invigning och öppet hus på Teglagården

Teglagården

Det nya toppmoderna särskilda boendet Teglagården ligger skönt inbäddad i grönskan vid Viktoriaparken. Boendet byggs utifrån nya möjligheter med digitala och tekniska lösningar som ger möjlighet till bra arbetsmiljö och bemanningslösningar. Teglagården har plats för 107 Säbo-platser, åtta LSS-platser, lokaler för daglig verksamhet, café och ett kommunarkiv. Boendet byggs med stor hänsyn och omtanke om nästa generation i valet av hållbara material och lösningar. Snart är det dags för inflyttning, men innan dess är alla som vill välkomna på invigning och öppet hus!

När? Lördag den 23 september klockan 11.00–14.00. 

Dagens hålltider: 

11.00–12.00 Uppträdande och intervjupanel

Deltagare i intervjupanelen: Kommunalråd Gunilla Druve Jansson, oppositionsråd Ylva Pettersson, omsorgsnämndens ordförande Michael Karlsson, kommundirektör Linda Esseholt Hermansson, omsorgens förvaltningschef Pernilla Magnusson, projektledare Skara kommun Staffan Lundstedt, projektledare Asplunds Bygg Per-Anders Palm. 

12.00 Bandklippning och tal 

12.15–14.00 Öppet hus - kika runt i lokalerna


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.


Kontaktpersoner

Kommunikatör
Hanna Johansson