2022-09-26 08:31Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Invigning av hindersbana i Petersburg

Hinder i PetersburgHinder i Petersburg

Nu ska hindersbanan i fritidsområdet Petersburg invigas i Skara - med tävling över de nya hindren! På hinderbanan kommer man att tävla i par om två. Deltar gör bland annat en VM-aktuell crossfitatlet och tidigare elitspelare i handboll. Ungdomar från lokala klubbar kommer också att delta i tävlingen.

På invigningen deltar Richard Petterson (M), representanter från kultur- och fritidsförvaltningens ledning samt föreningar och i tävlingen deltagande idrottare. 

Tid: Torsdagen den 29 september kl. 18.00
Plats: Petersburgs fritidsområde

Frågor om invigningen

Kontakta förvaltningschef för kultur och fritid Jytte Rixman-Svantesson, 0511-320 65 eller jytte.riman-svantesson@skara.se 


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.


Kontaktpersoner

Jytte Rixman-Svantesson
Förvaltningschef kultur och fritid
Jytte Rixman-Svantesson