2022-05-10 14:31Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN Fira 25-årsjubileum tillsammans med estetiska programmet

Estetiska programmet på Katedralskolan bjuder in till slutproduktion och 25-årsjubileum.

År 2020 var det 25 år sedan estetiska programmet på Katedralskolan startades upp. Detta år ställde pandemin till det och det var svårt att få till ett firande, men nu kan programmet med gott samvete bjuda in till denna sammankomst.

Årets slutproduktion

Årets slutproduktion "Christopher" framförs av ÅK 3 på Estetiska programmet. Föreställningen är baserad på novellen "The curious incident of the dog in the night-time" av Mark Haddon och är ca 2 timmar och 15 minuter lång.

Handling: Christopher John Francis Boone, en 15-årig pojke med Aspergers syndrom som växer upp i Swindon Wiltshire. Pjäsen inleds med att Christopher en natt hittar en hund död på gräsmattan. Han bestämmer sig för att utreda dödsfallet och utsätter sig därigenom för flera utmanande och obehagliga situationer men lär sig mer om sig själv och familj.

Tid och plats

Den 14 maj klockan 17.30 i Katedralskolans aula.

Välkomna! 


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.