2024-01-19 11:40Pressmeddelande

Kom och dejta omsorgen

Kom och dejta omsorgen den 21 februari på café TeglaKom och dejta omsorgen den 21 februari på café Tegla

Rekryteringen av sommarens vikarier inom omsorgen är i full gång. Nu öppnar omsorgens personal upp dörrarna till Teglagården för en ”speeddejt” och ett tillfälle att lära känna verksamheten innan en eventuell ansökan.

Den 21 februari mellan klockan 17-19 öppnar omsorgen upp dörrarna till café Tegla för personer som är intresserade av att arbeta inom omsorgen i sommar.

– Äntligen får vi möjlighet att visa upp vår verksamhet och delar ur vår fantastiska personalstyrka igen. Vi har haft öppet hus inför sommarrekryteringen tidigare år men inte efter att covid-19 slog till, säger Pernilla Magnusson förvaltningschef på omsorgsförvaltningen.

Vidare förtydligar Pernilla att alla är välkomna oavsett ålder eller arbetslivserfarenhet.

– Vi behöver all hjälp vi kan få i sommar. Med det sagt anställer vi inte vem som helst utan den personliga lämpligheten är viktig i all rekrytering. Så, vill man ha ett varierande arbete där man gör skillnad för andra människor är det inom omsorgen man ska spendera sin sommar, säger Pernilla.

"I bästa fall ett anställningsavtal" 

Medarbetare från äldreboende, hemtjänst, funktionshinder och personlig assistans kommer att finnas representerade under kvällen. Dessutom även rekryterare och delar från förvaltningsledningen.

 

– Vi vill samla så många som möjligt. Dels för att visa på bredden inom omsorgen men också för att man som besökare ska få möjlighet att träffa framtida kollegor. På plats kommer vi även att kunna boka in en tid för intervju eller i allra bästa fall skriva ett anställningsavtal, säger Maria Granath rekryterare på omsorgsförvaltningen.

 

Kontakt

Maria Granath, rekryterare

Tel: 0511-326 07

Mejl: maria.granath@skara.se

 

Sara Johansson, rekryterare 

Tel: 0511-323 85

Mejl: sara.johansson@skara.se 


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.


Kontaktpersoner

Kommunikationsenheten