2024-03-11 11:45Pressmeddelande

Hon blir ny avdelningschef inom vård och omsorg

Anna Falk, ny avdelningschef inom vård och omsorgAnna Falk, ny avdelningschef inom vård och omsorg

Anna Falk blir ny chef för avdelningen vård och omsorg och hon tillträder sin nya roll i mitten av maj.

 

– Att få axla rollen som ny avdelningschef inom vård och omsorg är en ära som jag tar på mig med ödmjukhet och stor ansvarskänsla. Det är en möjlighet att få vara en del av att utveckla äldreomsorgen i den kommun där jag bor, säger Anna.

 

Anna har tidigare arbetat i Skara kommun. Under sina år i Skara hade hon flera olika chefstjänster, bland annat som chef för sjuksköterskorna och även för korttiden och nattpatrullen. Närmast kommer hon från en tjänst som vårdcentralchef på Närhälsan i Mariestad.  

Utveckla omsorgen mot framtiden

I drygt tre år har Anna varit på Närhälsan i Mariestad och under den tiden har hon hunnit driva och utveckla flera olika processer på ett framgångsrikt sätt.

 

– Det är ingen hemlighet att dagens äldreomsorg står inför stora utmaningar vad gäller bland annat demografiutvecklingen. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor utmana oss själva att utveckla omsorgen för framtiden, med fokus på bemanning och kvalitet, säger Anna.

– Jag är glad och tacksam att Anna valt att komma till oss i Skara kommun. Med hennes kompetens och erfarenhet är jag övertygad om att vi kommer att stärka vår äldreomsorg och fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till våra äldre invånare, säger Pernilla Magnusson omsorgens förvaltningschef.


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.


Kontaktpersoner

Pernilla Magnusson
Förvaltningschef omsorgen
Pernilla Magnusson