2023-12-20 13:27Pressmeddelande

Avdelningschef mot nya utmaningar

Petra Vedebrand, avdelningschef vård och omsorg i Skara kommun

2019 tillträdde Petra Vedebrand uppdraget som avdelningschef inom vård och omsorg i Skara kommun. Hon har varit i kommunen i drygt fyra år och hon tar med sig mycket positivt från sin tid som chef i Skara.

– Min tid i Skara kommun har varit enormt utvecklande men också utmanande. Jag har haft förmånen att träffa så många fina människor och arbeta tillsammans med kunniga personer. Jag kommer sakna Skara, säger Petra.

Petra kommer att tillträda ett uppdrag med fokus på det förebyggande arbetet i en annan kommun. Ett uppdrag som alltid legat henne varmt om hjärtat.

– Petra är en uppskattad medarbetare och chef som bidragit till stor utveckling inom avdelningen för vård och omsorg. Jag är glad för Petras skull och önskar henne stort lycka till i sitt nya uppdrag, säger Pernilla Magnusson förvaltningschef i omsorgen.

Rekrytering av avdelningschef inom vård och omsorg kommer att påbörjas inom kort.


Om Skara kommun

I Skara kommun arbetar drygt 1700 personer i många olika yrkesroller. Alla är viktiga för att vi ska kunna ge dig en så bra service som möjligt. Vi ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, samhällsplanering, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Vårt arbete utgår från vårt uppdrag och vår vision. Att skapa möjligheter och förutsättningar till en så bra vardag som möjligt för våra medborgare.


Kontaktpersoner

Pernilla Magnusson
Förvaltningschef omsorgen
Pernilla Magnusson